Sinetti Yrityspalvelut Oy on vuonna 2009 perustettu täyden palvelun tilitoimisto Lohjalla. Tarjoamme taloushallinnon asiantuntijapalveluita kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Palveluihimme kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta sekä erilaiset asiantuntijapalvelut. Meillä on runsaasti kokemusta usean eri toimialojen kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Taloushallinnon asiantuntijamme ovat käytettävissänne yritystoiminnan kaikissa vaiheissa ja neuvovat mielellään mieltänne askarruttavissa asioissa.

 

 

 

 

 

Sähköinen taloushallinto

Asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäyttöisellä taloushallinnon ohjelmistolla, Fennoalla, hoidat kaikki yrityksesi asiat joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen taloushallinto säästää hallinnolliseen työhön kuluvaa aikaa ja voit paremmin keskittyä omaan liiketoimintaasi. Sinulla on reaaliaikainen näkyvyys yrityksesi talouteen. Voit laatia myyntilaskut kätevästi verkossa, seurata myyntisaatavia, vastaanottaa, kierrättää ja maksaa ostolaskuja sekä tarkastella yrityksen raportteja.

 

Sinä valitset sähköisyyden asteen - me autamme sinua kaikessa.
Tutustu Fennoa -kirjanpito-ohjelmaan tästä.

 

Pyydä tarjousta

Me noudatamme hyvää tilitomistotapaa!

Hyvä tilitoimistotapa on Taloushallintoliiton ohjeistus kaikille tilitoimistoalalla toimiville. Olemme sitoutuneet noudattamaan voimassaolevaa lainsäädäntöä, toimimaan vastuullisesti ja asiakkaan
etu huomioiden. Huolehdimme ammatillisesta kehittymisestämme ja työhyvinvoinnista. Hoidamme toimeksiantosopimukset huolellisesti ja asiantuntemuksella. Kirjanpitovelvollinen itse on vastuussa toimittamansa aineiston oikeellisuudesta, mutta epäkohtia havaitessamme, ohjeistamme asiakkaitamme toimimaan omalta osaltaan toimeksiantosopimuksen, lakien ja asetusten mukaisesti.


Taloushallinnon ulkoistaminen ja tilitoimiston valinta ovat tärkeitä päätöksiä yritykselle. Vastuullisen tilitoimiston valinta säästää paljon aikaa ja hermoja. Varaa tapaamisaika jo tänään, niin keskustellaan yrityksesi tarpeista.

Ota yhteyttä!