Taloushallintoa yli 10 vuoden kokemuksella.

Sinetti Yrityspalvelut on  vuonna 2006 perustettu täyden palvelun tilitoimisto Lohjalla. Tarjoamme taloushallinnon asiantuntijapalveluita kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon (KLT-tutkinnon) suorittaneet asiantuntijamme ovat käytettävissäsi yritystoiminnan kaikissa vaiheissa. Palveluihimme kuuluu kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskenta sekä erilaiset asiantuntijapalvelut.  Neuvomme myös yrityksen perustamiseen, yritysmuodon muutokseen ja toiminnan lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä laadimme niihinliittyviä asiakirjoja.


Toimistomme sijaitsee Lohjalla, mutta ajanvarauksella otamme asiakkaita vastaan myös Espoossa. Yrityksesi voi kuitenkin sijaita missä vaan Suomessa. Mahdollisuuksia kirjanpitoaineiston toimittamiseen on useita ja siten tilitoimiston fyysisellä sijainnilla on nykypäivänä yhä vähemmän merkitystä. Sinetti Yrityspalveluille voit toimittaa aineiston henkilökohtaisesti tuomalla, postilla, sähköpostilla, e-Taskun tai jaetun kansion välityksellä tai ottamalla käyttöön kokonaan sähköisen taloushallinnon palvelut. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan yhdessä juuri sinulle parhaiten soveltuva toimintatapa.

Sähköinen vai perinteinen kirjanpito?

Me teemme molempia! Käytössämme on ajanmukainen ja joustava taloushallinnon ohjelmisto, joka mahdollistaa niin perinteisen kuin sähköisen kirjanpidon. Sähköinen kirjanpito tarjoaa kuitenkin paljon sellaisia hyötyjä, joita perinteisellä kirjanpidolla ei voida saavuttaa. Reaaliaikainen näkyvyys yrityksen talouteen, myyntilaskujen laatiminen kätevästi verkossa, myyntisaatavien seuranta, ostolaskujen sähköinen vastaanotto, kierrätys ja maksaminen sekä tositearkisto ovat sähköisen kirjanpidon keskeisiä hyötyjä. 


Sinä valitset sähköisyyden asteen - me autamme sinua siirtymässä.

Pyydä tarjousta

Me noudatamme hyvää tilitomistotapaa!

Hyvä tilitoimistotapa on Taloushallintoliiton ohjeistus kaikille tilitoimistoalalla toimiville. Olemme sitoutuneet noudattamaan voimassaolevaa lainsäädäntöä, toimimaan vastuullisesti ja asiakkaan
etu huomioiden. Huolehdimme ammatillisesta kehittymisestämme ja työhyvinvoinnista. Hoidamme toimeksiantosopimukset huolellisesti ja asiantuntemuksella. Kirjanpitovelvollinen itse on vastuussa toimittamansa aineiston oikeellisuudesta, mutta epäkohtia havaitessamme, ohjeistamme asiakkaitamme toimimaan omalta osaltaan toimeksiantosopimuksen, lakien ja asetusten mukaisesti.


Taloushallinnon ulkoistaminen ja tilitoimiston valinta ovat tärkeitä päätöksiä yritykselle. Vastuullisen tilitoimiston valinta säästää paljon aikaa ja hermoja. Varaa tapaamisaika jo tänään, niin keskustellaan yrityksesi tarpeista.

Ota yhteyttä!