Parturi-Kampaamo Jaspis Oy

Parturi-Kampaamo Jaspis on Mankkaan ostoskeskuksessa sijaitseva hyvän ilman parturi-kampaamo ja kauneushoitola. Käytämme vain korkealaatuisia tuotteita, joissa lähtökohtana on kotimaisuus, ekologisuus, hajusteettomuus sekä luonnonkosmetiikka. Käytössämme ovat Ekopharman ja Sim Sensitiven laadukkaat ammattisarjat. Jatkuvasti kouluttautumalla ja kehittämällä ammattitaitoamme voimme palvella asiakkaitamme yksilöllisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Aloitimme yritystoiminnan aluksi toiminimiyrittäjinä ja vuonna 2006 päätimme yhdistää osaamisemme. Näin sai alkunsa Jaspis - työyhteisö, jossa arvostamme hyvää ja inspiroivaa ilmapiiriä, joka tukee yksilön terveyttä ja hyvinvointia. Oikeilla yhteistyökumppanivalinnoilla ja tuotevalikoimalla olemme voineet tarjota asiakkaillemmekin vain parasta. 


- Osakeyhtiön perustamiseen liittyi paljon kysymyksiä ja samaan aikaan meidän piti tehdä lopettamisilmoitukset kahdesta toiminimestä. Sinetti Yrityspalvelut laati puolestamme kaikki uuden yrityksen perustamiseen liittyvät asiakirjat, auttoi toiminimien lopettamisessa ja neuvoi meitä alkuun miten osakeyhtiössä toimitaan. Olimme muun muuassa aiemmin nostaneet yrityksestä varoja yksityisottoina, joten osakeyhtiön myötä meille uutena asiana tulivat palkanlaskentaan ja osinkoihin liittyvät asiat.

- Meille ja yrityksellemme on tärkeää, että olemme aina päässeet asioimaan henkilökohtaisesti ja joustavasti kaikissa yrityksen asioissa ja saaneet selvityksen pieniinkin mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin. Tärkeää on tietysti sekin, että kuukausittaiset asiat toimivat ilman esimerkiksi lomista johtuvia katkoksia. Olemme saaneet kirjanpitäjältämme hyviä neuvoja talouden seurantaan ja yhteisissä tapaamisissa olemme pureutuneet yrityksen tunnuslukuihin ja tehneet niiden valossa suunnitelmia tuleville tilikausille.


Sari Väisänen, toimitusjohtaja

Parturi-Kampaamo Jaspis Oy